Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlig tid!

Ett svar
ett leende

Föränderligt i det oändliga
en ny dag

Genom lätta moln
ser något mer

En väg
kanske något mer

Jag kan drömma mig till
ett bultande hjärta




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 411 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-29 07:25



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så mysig pärla att läsa så här på fredagmorgon! Och slutet är bara så mmmmmmm;-)
2009-05-29

  Sturesdotter
Ditt bultande hjärta känns genom raderna; måste vara din kärleksfullhet!
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin