Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godmorgon liv!

 

Godmorgon liv!
Idag skiner solen igen, från en molnfri himmel, och jag vaknar utsövd.
Idag ska jag plantera ut hängpelargonierna jag fick av Gundel igår. De är en vacker rosablommande sort, med dubbla blommor, som små rosor.
Ikväll ska jag ha fest med nära och kära vänner.  
Livet är bra skönt ändå!




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-29 10:12



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Svar till Larz: Gundel heter Gundel. Går inte att bortse från :)
2009-05-30

  Syrsan
Ja visst är det! Så känner jag med nu när allt är grönt och skönt.
2009-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Gundel är ett märkligt namn. Men det kan vi ju bortse ifrån.

Det låter som du bubblar av livslust.
"Lust For Life", som Iggy Pop sjöng.

http://www.youtube.com/watch?v=Pr-b0PYpASQ&feature=related

2009-05-29

  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet, livs lust och morgon , blomstrande dag och kvälls vänners fest...
2009-05-29

  Elaine.S VIP
"Livet är bra skönt ändå!"

:-)))))))
2009-05-29

  Lili Samuelsson VIP
mm, låter som en himla bra dag, att njuta av
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger