Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för att du är min älskade unge!


I djupet av mitt hjärta

Mitt hjärta och min själ

du som är klokare än mig


Älskade varelse

vuxen och fri

på väg ut i livet

känner mig trygg

du är stark, självständig

och fantastiskt klok och vacker!


Du finns i djupet av mitt hjärta

nu och för alltid

bitterljuv glädje känns

inför faktum att du nu står på egna ben

lycka för att du blivit

den du är!


Jag finns här för dig

alltid och evigt

mitt hjärta slår samma slag som ditt

mitt älskade barn

vackra människa


Älsklingshjärtat mitt!




Fri vers av sulimaa
Läst 363 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-29 12:49



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet min vän!
2009-06-01

  Larz Gustafsson VIP
Söt flicka.
2009-06-01

  issac.a.m
Otroligt vackert skrivet till din dotter....
2009-05-29

  blaite
Fint skrivet..du e nog king på att vara mamma..Blaite
2009-05-29

  Vinkelns
Nwaaa, vilken söt bild! Och fantastisk, rörande text. -:)
2009-05-29

    Burre
tack , den var fin!
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa