Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modern Saga

Och så fick han

prinsessan

halva kungariket

och en njure




Fri vers av Krissie
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-29 21:24



Bookmark and Share


  Cris
Ja.. just precis.
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie