Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina

 

 

splitterskadad

 

 

 

 

 

i mig

 

finns bitar

 

av dig

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av theperna
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-30 02:00



Bookmark and Share


    Melona
oh. riktigt fint. säger åt dammråttorna att sluta väsnas.
stilla. så hör man de där bitarna inuti en. hur de krackelerar. susar runt. riktigt fint och ömt detta.
shit, ett scenario; bilder som jag tror vi är måååååånga som känner igen oss i.

mina, det är ett ord
jag tycker är bildrikt och poetiskt
i sin dubbelbottnad.

tack!
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna