Människor med resväskor på väg andra alltid de" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människor med resväskor på väg andra alltid de


Kvarstannande

 

Dina bleka ögon. Letar sig fram genom folkmängdens vimmel. Jag vill inte märka dem. Vill inte veta att de finns där. Jag har inget med de ögonen att göra.

Jag är stark fri och levande i nuet. Har allt under kontroll.

Jag har tagit hand om mina vinster. Investerat i livets godisbutik. Läst mina brochyrer och etiketter och följt dem till punkt och pricka. Det har hitintills gett utdelning i glädje och sol. Natten har alltid varit sval och sovvänlig. Kudden mjuk av sitt ejderdun. Drömmarna ljusa och trygga.

Mina semesteräventyr har varit dyrbara. Vederkvickande och stärkande för min kropp och själ. Har gett utdelning på mitt sparade livskapital. Mina vardagar fulla av livets nöjen av arbete. Utvecklande och vänfast bland likasinnande. Min stad, dagar av äventyr. Bland nybyggda hus och gamla äventyrsgator.

Här på flygplatsens väntsal. På min resa hem från mitt äventyr. Finns de där bleka ögonen. Och jag vet att hela min investering av mitt liv, fallit som ett korthus till marken.

 




Övriga genrer av madigan
Läst 222 gånger
Publicerad 2009-05-30 07:16



Bookmark and Share


  stella
Att man så lätt kan rasa tillbaka...skön skrift!
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan