Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom över ett par glas vin; 29 maj 2009. Till en dotter. Inte nöjd. Slår ut den ändå en lördagsmorgon ute i den skånska myllan däe det enda jag har är en dator och blocket jag skrev på igår. O


Följ mina steg

Följ mina steg
se mina spår
men gå inte min stig.

Mitt liv är en deg
min dag varit svår
dess ljus kom ifrån dig.

Följ mina steg
se mina spår
men trampa inte däri

mitt liv är deg
dagen svår
men ditt ljus lever jag i. 




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-30 08:08



Bookmark and Share


  blaite
Var nära men håll dig ifrån..en mycket bra text..
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP