Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som handlar om kärlek och som är byggd på verklighet.


Kärlek

Dagarna bara rinner som en vatten kran.
Allt känns bara svårare och värre när det inte händer något.
Det känns som om du är långt borta ifrån mig,
för dina blickar,
dina ögon är svårt och se,
din närhet känns som en skugga,
din doft får mig att inbillas,
ditt hjärta,
den ligger och funderar medan min är ihop spikat med ditt.
Det känns långt,
fast än du är kopplad till mitt hjärta, för jag har dig här.
Du är stjärnan som lyser hos mina ögon, som ger mig glädjen.
Du är den som får mig att tänka på dig var enda sekund.
Du är den som har givit mig namnet kärlek för det är dig jag ÄLSKAR!




Fri vers av Esra
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-30 16:57



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
du har verkligen lyckats fånga kärnan i
kärleken... och i minnet av den...
känner igen mig så otroligt mycket...
applåd till Dig..
kb
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Esra