Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan för evigt

Du behöver inte komma för jag väntar på dig,
lutat mot fönstret och kollar ut på nätterna.
Bara för att du inte finns,
har jag min öl i högra handen,
min siggaret i vänstra handen,
som får bort min ångest,
och allt börjar kännas bra igen.




Fri vers av Esra
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-30 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Esra