Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla mina dikter är byggd på verklighet, som jag och mina nära har upplevt.


Bryten hjärta

Bryten hjärta med tårande ögon.
Darrande läppar,
med gråtande själ.
himlens änglar i mitt famn,
får mitt omedvetna att komma fram.
Kärleken i mitt första kast,
får mig att ta en liten rast,
när tiden kommer kan den bli fast vid kärlekens fina änglar.




Fri vers av Esra
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-30 17:02



Bookmark and Share


  peter markurth
Darrande läppar,
med gråtande själ.

fina rader.
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Esra