Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget svar!

Jag visste inte att allt skulle börjat på det viset.
Kärleken kom till mig i andra året,
och knackade på din dörr men fick inget svar.
Den har nu väntat i flera månader.
Känslorna bara sprack ur,
då jag såg dina himels blåa ögon.
För varje sekund som går har jag dig i mina tankar.
Förlåt över att det blev så.
Du kanske ser mig som kärlekens vackra eller bara en skol kamrat.
Förlåt jag kan bara inte gå ifrån dig när jag inte vet vad du känner.




Fri vers av Esra
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-30 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Esra