Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag hade vetat!

Om jag hade vetat att du inte skulle bli min,
om jag hade vetat att du inte skulle älskat mig,
skulle jag inte ha krigat för att få dig.
Skulle inte gjort det!
Längtan har varit länge, och sorgligt.
Mina ögon har aldrig kunnat kolla på någon annan än dig.
Bara jag hade vetat att du inte blir min,
hade jag inte öppnat mitt hjärta för dig.
Bara jag hade vetat!
För, förut brukade mina vänner kallar mig den okloka älskande tjej,
men sanningen är inte över att jag är oklok,
utan dumt över att jag älskade honom!




Fri vers av Esra
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-31 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Esra