Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om ledarskap #2

 
Många verkar i olika grad ha blandat ihop "pondus" och "management by fear"...

• Äkta pondus handlar om förtroende och är något man förtjänar.

• "Management by fear" är raka motsatsen mot förtroende och handlar snarare om ömsesidigt förakt.

 




Övriga genrer av Mattias Josephson
Läst 285 gånger
Publicerad 2009-05-30 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson