Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


till höst


vaknar
till guldljus
som solen
som elden
som allt

tystnad
löv
håller andan
av glöd

den här dagen
den här stunden

sprungen ur
dunbäddars sömn

ja

som sovande vingar
över min panna
sprider sig

runtom tanken

jag känner
att den andas...







Fri vers av kanelen
Läst 349 gånger
Publicerad 2005-09-24 08:25



Bookmark and Share


  Anders P VIP
En stämningsfull tavla. jag gillar slutet bäst. Skönt att förstå att tanken andas.
2005-09-24
  > Nästa text
< Föregående

kanelen
kanelen