Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen omfamnande armar


tusen omfamnande armar
kan inte hålla en människa kvar

livet rinner ut




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-31 13:43



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Åh, så sann text - även om man inte vill att det ska vara så
2009-06-01

  Elaine.S VIP
Bild-rik som bara den, kvar blir bara ett skal!!
2009-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Så sant.
Men här finns inte ens sådana.
Fick en kram av en flicka i dag.
Men först efter att jag frågat om jag fick en.
Spontankramad blir inte en människa som jag.
2009-05-31

  walborg
Tack för den vackra bilden!! mvh
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger