Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jävla mors dag

 

 

Jag skiter i morsdag

för jag har inget att tacka för

morsdag stör mig och irriterar mig

för nåt som jag inte tror på själv

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 469 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-31 14:59



Bookmark and Share


  agneta pichler
jag lider med dig..
vännen..
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen