Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nytt försök till en Limerick ... få se vad Woyzec säger ...


Ungtuppen

Det var en ung tupp ifrån Sala
som vägrade lära sig tala
han skrek och han svor
han gjorde uppror
tills hönsen sa: Sluta att gala!




Fri vers av walborg
Läst 359 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-05-31 15:43



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
gal..ant limerick dristar jag mig då till att säga med glimten i ögat
superbt förvisso
2009-06-07

  aol
tack för ett gott skratt
2009-06-06

  Svartsilver
haha störtskön ju!
2009-06-05

  Carola Zettergren
SNYGGSNYGGT!!!
2009-06-05

  Ronny Berk
en välformulerad limerick med en intressant mix av djuriskt utspel men med mänsklig anknytning...
2009-06-03

    sunnanvind
Skrattar! Du är duktig du!
2009-06-01

  * Ammi *
applåder för denna!
2009-05-31

    leelee
Ler...bra!...fast du kommer nog få bakläxa av de där stränga.. för att den inte var lite fräck... :-)
2009-05-31

    Annika J
Toppenbra!
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg