Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara existera

Att

våga leva

är inte alltid
så lätt

att
existera

äta
sova
ha kläder på kroppen


är inte
att leva

i dag
denna morgon

väljer jag
att leva

jag välkomnar
denna dag

som om
den vore

min sista
dag i livet

jag har
denna stunden
denna dagen

just
nu.






Fri vers av Desire'e
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-31 18:58



Bookmark and Share


  Water VIP
En inställning som man borde ha jämt
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e