Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Microreflektion

 
Jag tycker att det borde finnas lite tydligare regler för hur man avslutar ett telefonsamtal, så att man slipper känna sig så osäker på vem som ska säga vad i vilken ordning (speciellt i hurtfriska samtal med personer man bara känner ytligt).

- Okej! (Hoppsan, det där sade vi visst samtidigt... Vem fortsätter?)

[Kort paus]

- Ha det bra! (Nej, exakt samtidigt igen. Bäst jag fortsätter så snabbt som möjligt så vi kommer rätt...)

- Hej då! (Men! Inte samtidigt igen. Exakt samma ord. Hur är det möjligt? Hur gör vi nu då? Kan man bara lägga på eller behöver vi reda ut det här så att vi avslutar i konversationsform mer än talkör eller?)

[Klick]

 




Övriga genrer av Mattias Josephson
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-31 20:11



Bookmark and Share


  Cris
*fniss*
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson