Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett UFO

 

idag känner jag mig som ett UFO
allt tycks bli fel
man förstår inte mitt språk
och förmodligen retar jag upp befolkningen
på den här planeten...

 




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-31 22:43



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jahapp..tjena kompis, då vet du hur det är att ha Aspergers syndrom!:)
2009-06-02

  Syrsan
*skrattar* - precis, som ett UFO känner man sig då och då!
2009-06-01

  Ulf Lagerholm
den här glimteniögattexten tycker jag om, bra också att du inte skriver att du blir grönfärgad vid dehär tillfällena
2009-06-01

  Caprice! VIP
Ja, det gör du säkert! Överallt utom på Fidjiöarna. Där bor världens vänligaste människor, enligt uppgift från en globetrotter jag en gång kände.
Men det är ändå bättre att reta upp än att känna sig förföljd... För då har man i alla fall gjort någonting. Är inte bara drabbad, ett offer. Grrr!
Hoppas morgondagen dvs denna nästan nyfödda dag blir bättre.
Kram på dig!
2009-06-01

  Elaine.S VIP
Jag förstår dig precis, så jag är nog ett UFO jag också:))
2009-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Känner mig ofta så.
2009-05-31

  Lili Samuelsson VIP
precis som ett ufo, tänk ibland
kan man känna sig som från en annan planet
2009-05-31

  Eva Langrath VIP
ler igenkännnande
2009-05-31

  LenaJohansson VIP
säkert.själv är jag inte jordisk så jag vet.
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger