Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonlek



du rinner ner för mina kinder

och


ordleken går långt över fastkedjade kanter





Övriga genrer av När vi blir strukturer
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-01 09:42



Bookmark and Share


    Issand.
du får för lite kommentarer. helt klart.

älskar sista raden!
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

När vi blir strukturer
När vi blir strukturer