Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns jag?

Förvrängda, gråa ansikten sveper förbi på gatan.

Juni-solen,gör asfalten het

likt helvetets eldar.

Men de förvrängda ansiktena är kalla,

små små iskristaller tycks falla

från deras tillsynes sönderslitna kappor.

Dem tycks inte se mig, dem går på mig som

om jag vore luft, och vartenda beröring får

mig att hacka tänder.

Å mina tänder går i sönder.

Med blodsmak i munnen säger jag till mamma;

" Det känns som att jag inte finns, jag har tappat känseln,
som i en dröm. Hur vet jag att jag fortfarande
existerar, mamma? "

Men mamma svarar inte, även hennes ansikte är förvridet.
Grått.




Övriga genrer av katnthepoet
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-01 15:51



Bookmark and Share


  Sandra_Flickan
Bra skrivet! Ibland känns det som om man är osynlig. själv vill jag vara osynlig o liten. Berör mycket. applåder. :) <3
2010-09-12

  Peter Jr Eriksson
Djupt och be rörande ! mycket bra
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

katnthepoet
katnthepoet