Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig min vackra ängel med varmt hjärta...du behövs!


En vacker ängel

Det finns en vacker

ängel

som lider svårt

just nu


Mitt hjärta fylls av

kärlek och empati

låter min styrka fortplanta sig

genom tiden och rymden

till ditt just nu svaga hjärta


Känner hur all den värme

all den kraft jag i mitt hjärta bär

hittar sitt mål

den vackra ängelns hjärta


Tillsammans med mitt hjärta

hämtar ditt luft

min själs vänskapstråd

vävs samman med din


Livet kommer åter

min vackra ängel...




Fri vers av sulimaa
Läst 213 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-01 19:44



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så berörande poetat till din vän. Dessa fint flätade ord lär värma denna ängels själ - hon vet att du finns där för henne och det kan hjälpa stort på vägen.
2009-06-07

  issac.a.m
vackert skrivet..
2009-06-02

  Sladjana Zubcevic
Tackar för din underbara dikt vännen min. Dina vackra och varma ord värmer mitt hjärta.
KRAM
2009-06-01

  Carola Bouvin
Vackert!
2009-06-01

  Suzy med punkterna
Så ömt och kärleksfullt............starka känslor.
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa