Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädets rötter

Trädets
rötter

sträcker sig
neråt

djupare
ner

mot vätan
mot fukten

trädets
stam

växer sig
stark
grov

så att dess
krona

kan breda
ut sig

och upp
mot

solen och himlen
där ovan


djupt

trädets rötter
går

så grova
och långa

dom
växer

saven
stiger

bladen
grönskar

fåglar
bygger sina bo.














Fri vers av Desire'e
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-01 21:11



Bookmark and Share


  Water VIP
Även de mest fundamentala har en fortsättning
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e