Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kobran hugger

Smärta

sträcker sig
emot mig

likt en
kobra

den hugger
djupt

in i mitt
blodomlopp

dess
gift

söker
sig in

jag närde
en orm

vid min
barm


länge

detta
fortgår

när jag tror mig
vara fri


nytt

genom
barnen

kobran
hugger till.






Fri vers av Desire'e
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-01 21:49



Bookmark and Share


  Water VIP
Det giftet känns bittert
2009-06-01

  Aquila
Man ska helt enkelt se upp för den typen av ormar!!
Fint flyt!
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e