Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läppar ler mer än tungor häftas ihop.

Och dina ögon säger ingenting
för jag vågar aldrig titta i dem
rädd för att rodna
rädd för att visa för mycket


Dina händer värmde för mycket
fick hjärtat att börja slå
fick hjärnan att börja tänka


Dina ord var för charmiga
slog ner mig helt och hållet
fällde mig på plats
för dig


Och du var för vacker
för att jag skulle kunna hålla mig tillbaka




Fri vers av BABYSTAR
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-01 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR