Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där inget bittert vatten finns

Att
våga

att
välja

se min
djupaste
skam

i min
barndom

det jag inte
minns


djupt

hur kan jag
gå ner

för att
hitta

smärtornas
brunn

detta
vatten

som jag
ej vill

längre
dricka av

ett bittert
vatten

som

skadat
mig så

förtvinat
rötterna

som starka
skall vara

nu

jag
går

jag gräver upp rötterna
och planterar dom på nytt

där inget bittert vatten finns.

















Fri vers av Desire'e
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-01 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e