Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgången tid.

Ett vagt
minne

blir
uppväckt

en svalnad
kärlek

blir
påmind

svunna
tider

ungdomens
känslor

förgången
tid

blir en
del

av

denna
tid.




Fri vers av Desire'e
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-01 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e