Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du står utanför fönstret

och jag lämnar lampan på
för att du ska veta att jag är vaken

och aldrig mer kommer att drömma om dig.




Fri vers av aPorcupine
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-01 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine