Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommardikt

När värmen tickar
Exploderar våra hudar
Ansikten tinar
Nått vitt glänser där mellan dom bittra läpparna

Tatueringar, magrutor och bröst bryter denna dimma som vi så länge andas i

Sommaren flödar i alla blodådror
Gråa som nyfödda

Solen skjuter glädje
Staden stormar av hettansberusade själar

Det är en vacker syn när gräsmattorna fylls av levande varelser

Jag glider med i sommarmånadens frossa




Fri vers av Marjavaara
Läst 554 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-02 01:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag med.
Sommaren pulserar. I alla möjliga kroppsdelar.
Steel Pulse!
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara