Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saltvatten som stänker

Akter
barbord

saltvatten
som stänker

solens
reflex

alltet

horisont

himmel
och hav

inget
av mig kvar.




Fri vers av Desire'e
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-02 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e