Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mystisk och igenkännande

Månen
sken

mystisk
och igenkännande

en dragningskraft
så stor

även

havet
den påverkar


även mig

så djupt så djupt
i mig
den drar.






Fri vers av Desire'e
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-02 19:33



Bookmark and Share


  Water VIP
Den påverkar mer än man anar detta nattens ljus
2009-06-02

  Suzy med punkterna
Månen har en speciell dragningskraft;=)
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e