Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill mitt hjärta säga mig

Absolut ingenting

fångar tystnaden

ett brus av ljud runt omkring

söker mig inåt

vad vill mitt hjärta säga mig
vad är det min själ drar mig till

ett
möte

som
väntar

som jag ännu
inte vet om

tystnaden

ropet i min själ

av något
jag ännu inte nått.






Fri vers av Desire'e
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-02 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e