Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skrämmer ihjäl mig

när du steg in
tappade jag mig själv
i golvet

och gick i tusen bitar
som du klev i

med dina blodiga fötter
ställde du dig på mina

och bad om plåster.




Övriga genrer av Matilda Linnéa Tinér
Läst 529 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-06-03 00:21



Bookmark and Share


  ellenheiman
fan vad bra, jag är stum.
2011-11-14

  Totimomo
Snacka om att dålig uppskattning. Jag lever i det just nu. Utveckla gärna mer om ditt i nästa dikt :)
2011-07-19

  KlaraMartina
Dina dikter är de första som verkligen berör mig.
På riktigt.
Du talar, och använder mina ord.
Så fint
2010-06-08

  ryggmotrygg
wow, fantastiskt skrivet måste jag säga
2010-05-18

  Caroline Lundström
Gillar!
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér