Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta din tystnad ur min kropp

Ta din tystnad ur min kropp
Den får inte plats här
Ord kan stanna
Skrik om du vill
men jag tar ingen tystnad mer

...

Hörde du vad jag inte sa?

Kroppen skriker
Ryggen gnäller
Huvudet står på en äng och vrålar
Hur skulle det kunna rymmas
någon tystnad här?

Så jag får be dig
att ta din tystnad
ifrån mig




Fri vers av Carl Prag
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-03 20:56



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Superb läsning
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Carl Prag
Carl Prag