Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÄR INGA GRÄNSER RÅDER

 

 

Allt tar slut jag är medberoende så det skriker om det 

kan inte ta hand om mitt lilla barn som skriker inom mig

dom som skada mig var mina föräldrar alkolisterna 

ingen av oss verkar kunna sätta gränser i tid

allt är försent nu för mig och alkolisten

åt helvete med allt




Fri vers av Fånga dagen
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-03 21:50



Bookmark and Share


  Hans Christian
Ännu en text så underbart befriad från trams, här är det rakt på sak och texten träffar stenhårt i solar plexus ! Bravo.
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen