Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De svenska politiska kandidaterna åker nu land och rike runt och gör reklam för EU-valet ..., och sig själva....


Nu åker de runt och EU-talar .....

Tips om frågor till kandidaterna:

Till CENTERPARTIET, MODERATERNA OCH FOLKPARTIET:
VARFÖR VILL NI FÖRSVAGA SVERIGES FACKLIGA RÄTTIGHETER ?
Därigenom DUMPAR ni ju lönerna för gästarbetare i Sverige !

Till VÄNSTERPARTIET : VARFÖR DELTAR NI ÖVERHUVUDTAGET ? NI VILL JU ATT VI SKA LÄMNA EU ? LOGIKEN vore att STRUNTA I VALET OCH ,ENBART, KASTA DEN VÄLFÖRTJÄNTA SKIT PÅ EU SOM EU FÖRTJÄNAR !!!!

TILL ALLA DELTAGANDE KANDIDATER : ÄR DET INTE SÅ ATT NI, INNERST INNE, TRIVS BRA MED ERA VÄLBETALDA UPPDRAG I EU OCH ATT NI ÄR SKITRÄDDA ATT FÖRLORA ERA HÖGA INKOMSTER DÄRIFRÅN ?
NÄR SKA NI DRIVA FRÅGAN ATT S Ä N K A ERA OFÖRSKÄMT FÖRMÅNLIGA OCH HÖGA LÖNER OCH ERSÄTTNINGAR ? ALDRIG, ELLER HUR ? ÄRLIGT talat, men DET vet ju NI INGENTING OM, ni bara LJUGER och ljuger !!

--

M




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-03 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska