Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Släpp in mig....hela mig...


Jag packar upp då

Kära älskade du... vad ska jag ta mig till med dig? Hela du är ett enda stort frågetecken, jag blir oändligt förvirrad av hela ditt väsen.

Hela ditt jag fungerar som en enda stor berg och dalbana, med vagnar som drar åt olika håll.
Jag vet ärligt talat aldrig vilken vagn jag ska hoppa på? Eller om jag kanske helst borde dra i nödspaken, för oss båda.

Vad finns det där innanför? Innanför den påklistrade masken av säkerhet, den har börjat spricka lite i kanterna på sista tiden.
Rädsla och osäkerhet har börjat sippra fram ur porerna, jag önskar att du skulle ha modet att tvätta av hela den där masken.



Låta mig få smeka din kind innanför...



Jag vet att du är rädd mitt hjärta, dina nerver är nämligen på utflykt utmed ryggradens grusväg, jag mötte din osäkerhet där iklädd säkerhetsväst och solbrillor.
Du såg cool ut, men fram under kanten på glasögonen rann en svettdroppe, eller var det kanske en tår?


När du somnat, min vackre vän, lyfte jag på de coola glasen...
Där under år av skyddsmasker fann jag en rödgråten liten stig, jag såg att den ledde ner mot bröstet och vidare in till hjärtats väl inbäddade kamrar.


Där hör jag hemma, du vet det, jag vet det.
Om du vill ha mig där måste du städa lite älskling, göra miljön lite mer bekväm och öppen.



Jag lovar dig...jag packar upp då...




Fri vers av sulimaa
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-04 00:33



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Härlig läsning och slutet är mer än charmigt
2009-06-04

  Vinkelns
Jobbig tid denna ambivalens, men att du finns där kommer att göra den MYCKET lättare! -:)
2009-06-04

  frantic
låter som förälskelse
så vacker.. och allt efter
som texten löper desto
starkare..
förälskelse, ja.. det vackraste
och farligaste..
men du.. du står
med fötterna på marken
fast redo för att falla

känner igen mig i allt
så bra skrivet !!
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa