Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa dag

 

tonen av saknad
när du har gått
följs av en längtan
till nästa dag

när söndag är vardag
och vardag bli helg
när kärlek är ändlös
och större än störst

när höstvindar leker
med kindens tår
bland dofter av gödsel
och nyharvad jord

när frihet och trygghet
går hand i hand
med glädje och värme
och innerligt skratt

då fylls varje stund
av mening och liv
och vindarna viskar
att nu är du hel


 




Fri vers av Pica pica
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-09-25 00:57



Bookmark and Share


  Anna H
Vilket härligt flyt det var i den här dikten!

"när söndag är vardag / och vardag bli helg" känner jag särskilt igen mig i men även den där tonen av saknad känner jag igen, det är som ett bakgrundsbrus hela tiden.
2005-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica