Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrev jag för typ nåt år sedan. 2008-06-25


Ljus och mörker

Tänk om jorden hade kunnat stanna och
stoppa tiden, inte för alltid utan bara för en liten stund.
Så att allt hemskt som händer på våran jord hade kunnat stanna upp,
bara för en kort sekund...
Men då hade allt det bra också stannat upp.




Fri vers av 92 Lady J
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-04 20:48



Bookmark and Share


    OrvarOscar
den var änna rätt så angenäm
2010-03-18

  Tellus Fortuna
Lite genialisk alltså!
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

92 Lady J
92 Lady J