Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset har brunnit ut

Ljuset
har brunnit
ut

det har
slocknat

förr

det utgav
värme

lyste upp
mörkret

nu

det har
brunnit ut

jag minns det
som om det
var igår

men

värmen
finns här
inte mer

nu

ett nytt
ljus

jag

behöver
finna

så att

ljuset
åter

kan skingra
det mörka.








Fri vers av Desire'e
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-04 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e