Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min vän ...du är inte ensam på livets gropiga vägar...jag finns!!


Säg bara till

Jag finns här

jag hoppas du vet det

jag finns alltid

till sista andetaget



När du har hål

i hjärtat

hål i själen

syr jag med mitt hjärtas

starka tråd


Släper aldrig taget

om din sargade själ

om ditt sårade hjärta

när du behöver mig

säg bara till


Jag finns för dig




Fri vers av sulimaa
Läst 211 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-04 22:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text, att finnas där när någon verkligen behöver...
2009-06-07

  Larz Gustafsson VIP
Önskar jag fick finnas för någon, men varje gång jag tror det så visar det sig att jag hade fel.
2009-06-04

  Suzy med punkterna
Sååå vackert, att finnas där är det enda betydelsefulla många gånger.
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa