Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tänker på hur de gamla kan uppleva livet. De sitter på sin ålders slut och tänker tillbaka...Inte lätt, men så ville jag ändra slutet, men det gick inte...den är supertragisk...ush...


Leken är slut

Leken är slut

leken är förbi



jag får aldrig

vara med

igen


...


Inga tårar

strömmar längre ner

från mina kinder


Det är ändå


slut


...


En ny dag

kryper sakta

inpå


en dag

av ensamhet


och tystnad

...

Man vänjer sig


lika sakta











Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-04 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna