Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan mörker..inget ljus

Stjärnors
ljus

i djupaste
mörker

utan detta
mörker

inte en
stjärna

skulle
synas

och nu

vi kan se
deras vackra

glans

utan
mörker

inget
ljus.





Fri vers av Desire'e
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-04 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e