Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev fullt ut

Livet är
en gåva

vi

många
gånger

tar för givet

när vi
gör det


missar

vi det

denna

speciella
gåva

en
gång

får du
den

ta vara
på den

lev
fullt ut.








Fri vers av Desire'e
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-04 23:51



Bookmark and Share


  friheten
bra skrsiven
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e