Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åhh jag vet hur du lider just nu mitt hjärta...du vet att jag finns ..när du orkar och behöver mig


Tillsammans är vi kärlek

Tillsammans är vi kärlek

du och jag

vi tillsammans

alltid själskärlek

alltid omtanke


Du fattas mig

just nu

just här

allt vi delat

i eoner av tid

fattas mig just nu


Längtan tar över

min kropp

min själ och mitt hjärta

kom älskade

hitta hem igen


När din själ

orkar ut i poesins värld igen

då väntar min själ

på din

då finns jag här

i trygg förvissning om att du finner

mig åter


Styrka jag bär

strömmar över till dig

min själs andra hälft

som leker under himlens alla stjärnor

som aktar mig så ömt


Du fattas mig just nu

tillsammans är vi kärlek





Fri vers av sulimaa
Läst 271 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-05 00:29



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Så mycket omtanke, så mycket kärlek att ögon tåras.
2009-06-10

  Glensan
Denna text berör mej otroligt mycket,
saknad, kärlek, vibrerande känslor,
mycket bra
2009-06-08

  Junitvillingen
Ryms mycket saknad och längtan i denna mjuka, fina text - och kärlek. Berörande formulerat. Du på bilden eller hur? Jättefin är du:-)
2009-06-07

  Cosmic Johanna
Vackert berör denna dikt,

den har rymd och djup,

längtan och styrka i sin sårbarhet.
2009-06-06

  issac.a.m
Underbar titel..med härliga rader..
2009-06-06

  Suzy med punkterna
Kan inte annat säga än att det andas ömhet, saknad och massa kärlek
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa