Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens sort

Vattnet glittrar och blänker
på dig jag sitter och tänker
solens strålar lyser
i värmen av den jag myser
gräset under mig är mjukt och grönt
jag lutar mig tillbaka, sätter mig skönt
jag funderar över sommarens under
över alla dessa vackra stunder
över hur blommorna vaknar åter till liv
hur sommaren kommer med stora kliv
hur fåglarna kvittrar och sjunger så glatt
efter att ha vaknat ur en mörk, kall natt
jag drömmer mig sakta bort
till en dröm av sommarens sort
jag hör hur vattnet mot klipporna slår
trygg, bredvid dig jag i drömmen står




Fri vers av *Torsdag*
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-05 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Torsdag*