Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara finns ...bara lev...bara var...den du är och den jag vill ha...bara...


Tankens kraft

Med ryggen mot marken

och blicken i det blå

flyger mina tankar fritt

landar där de helst vill


Smeker din haklinje

följer halsens böj ner mot nyckelbenet

tanken vilar där en stund

känner doften av din hud

låter min tanke snudda

vid din mun i ett flyktigt besök


Fortsätter sin upptäcksfärd

över din kropp

in i ditt hjärta

och når så småningom fram till din själ


Nu stannar tanken

målet för tankeresan är nått

tanken ropar själen fram

den smyger så sakta intill


Min själ jublar när den möter din

i tankens underbara sfär





Fri vers av sulimaa
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-06 01:59



Bookmark and Share


  beam72
oj väldigt vackert tyckte om detta
2009-06-13

  Suzy med punkterna
Vackert möte..........
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa