Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min ensamhet

 

min ensamhet

tar formen av

en obehaglighet

i närheten av er

 

den ger mig allt

som ingen önskar

i form av

avskildhet

 

den ger mig allt

som ingen vill ha

den ger mig

sorg

allena

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-06 06:38



Bookmark and Share


  Blue-star
Stark text....
2009-06-07

  Mr Lindemann VIP
O sorg vi när in delar av tillvaron som motsvarar den
får parallell processer igång
kan det så bli vår svanesång
det är en fråga för mången person
att svara på
2009-06-07

    Cajsa
Ord som berör, griper tag och bra beskrivet om den ensamma känslan, bra skrivet
2009-06-07

  Suzy med punkterna
Starkt berörande text
2009-06-06

  Syrsan
Jag kände mig starkt berörd av din dikt. Ingen ska behöva känna sig så ensam... men många gör det.
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP