Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till ytan




de självsäkra håler sig ovanför ytan,
de osäkra behöver en livboj
har vi råd att rädda oss alla?
från livets stormiga hav.




Övriga genrer av giovanni casadei VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-06 06:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP